Romanesti, Uncategorized

De prea mult dor…

Asa a aparut aceasta postare, acest blog…din dorul de a scrie. Cu bagajele doldora in miezul camerei, cu zacusca bolborosind pe foc si cu toate celelalte pe unde mai era un loc liber, m-am pus pe scris. De cateva zile gandul acesta imi dadea tarcoale, insa nu reuseam sa ma decid….wordpress….blogspot….wordpress…blogspot… Se pare ca era mai usor decat ma asteptam – pur si simplu am ramas pe prima pagina deschisa, care se intampla sa fie wordpress. Dar…sa nu deviem de la subiect 🙂

Imi era dor! Dor de sunetul tastelor sub presiunea cuvintelor, dor de senzatia calda a unei noi postari, dor de comentariile rautacioase, dor de surprizele placute, dor de voi….dor de toate care vin la pachet cu ingrijirea si “cresterea mare” a unui blog.

Voi, cei care veti citi primele postari, ma cunoasteti deja, nu va mai obosesc cu detaliile. Cu siguranta vor aparea mai multe pe parcus. Un singur avertisment, totusi: sunt pozitiva! Serios, sunt o persoana pozitiva, cu tendinta de a vedea partea buna in oricine si orice. Si zambesc. Mult! Mereu! Pana si in somn! Iar daca pentru unii dintre voi pare visare, lipsa contactului cu realitatea, cap in nori sau cum le-ati mai denumi….ghinion de nesansa! Ori va molipsiti, ori va obisnuiti! Eu de schimbat nu intentionez sa ma schimb….poate doar sa mai adaug un zambet. 🙂

Uite…acum…chiar in momentul asta de la 11:33 din noapte, desi cu plinul facut la oboseala, zambesc. Mai este doar o saptamana pana la Pasti…IN SFARSIT! 7 zile! 168 de ore! Daca va spun ca numar de acum 2 luni, imi intelegeti entuziasmul? 🙂 Desi…sunt convinsa ca fiecare dintre voi, daca se uita atent la viata lui/ ei din acest moment, aveti motive temeinice sa zambiti cu mine. Dar nu voi sta pe capul vostru la asa o ora tarzie, cel putin nu din prima seara.

Eh, voiam doar sa va salut; sa va spun ca sunt pe aici, ma puteti cauta cand simtiti nevoia unui zambet si a unei portii de pozitivism.

Sa dormiti bine….sa visati mereu.

 

Advertisements
Standard

3 thoughts on “De prea mult dor…

  1. Pingback: De prea mult dor… | Octavia Ivan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s