Romanesti

Diferenta dintre un vis si un vis implinit

In navigarea mea zilnica pe cartea fetelor am vazut un mesaj postat de o prietena, mesaj preluat de la altcineva. La o prima privire am avut 2 comentarii: foarte frumoasa ideea, putin negativa formularea. Asa ca i-am scris prietenei sugestiile mele iar la schimb ea mi-a scris o poveste.

Povestea este a lui Adrian, un baiat crescut la orfelinat in Slatina si ajuns barbat in Bucuresti, cu un job al lui si foarte multa munca de voluntariat de-a lungul anilor. Iar acum are un vis: vrea sa aiba casa lui. Stie ca asta inseamna plata unui credit timp de multi ani, dar este pregatit pentru asta. Nu este pregatit, insa, pentru avansul cerut de banca. Cel putin nu in totalitate.. Din cei 3200 de euro necesari pentru avans, a reusit pana acum sa stranga 800 de euro, ceea ce inseamna ca ii mai raman de adunat 2400.
Folosindu-si inventivitatea, Adrian a venit cu urmatoarea idee: magnetii Be part of my future! Are 800 de magneti care ar trebui inlocuiti cu 2400 de euro, ceea ce inseamna 3 euro bucata. Cam cat o cafea la Starbucks si un biscuite. Mie nu mi se pare nici mult si nici imposibil, plus ca primiti la schimb un mesaj motivational sub forma de magnet, un zambet cald si recunostinta unui om minunat. Asta ca sa nu mai spun ca faceti o fapta buna si ajutati la implinirea visului unui om care a muncit mult pentru fiecare pas facut.

Adrian are o convingere care l-a impins la munca de voluntariat mai bine de 15 ani: asa face diferenta dintre un vis si un vis implinit. Frumos gand, nu-i asa?

Cu siguranta mai sunt oameni ca mine, plecati de-acasa, dar care vor sa se implice si sa faca diferenta. Puteti face asta atat in lei cat si in euro aici: RO07INGB0000999902162721, Ing bank Gara de Nord, Stanculescu Radu Adrian.

Ca sa-l cunoasteti mai bine:

Si: http://www.tvrplus.ro/editie-drumul-succesului-150280 (pe mine acest reportaj m-a motivat sa scriu articolul)

Ii puteti scrie direct lui Adrian la aditza_christ@yahoo.it.

Advertisements
Standard

2 thoughts on “Diferenta dintre un vis si un vis implinit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s