Romanesti

Cine sparge gheata…

Mada! In cateva ore mergem spre Blagnac, sa o primim calduros si cu bratele deschise. Poate asa nu observa ploaia marunta si prea asemanatoare cu zapada de afara. Meteo spune ca maine se insoreste totul, dar azi nu pare sa fie vreo speranta.

Dragii mei cititori, e posibil sa ne vedem mai rar zilele astea. Mai exact, pana miercuri, cand mergem iar spre aeroport, tot cu bratele deschise, dar de data asta ca sa o lasam sa plece inapoi acasa. Am asa emotii si ma mananca talpile… cum nu credeam ca se poate, avand in vedere ca e vorba despre o femeie. Dar, sa ne fie clar, nu orice femeie, ci…Madalina! Prietena mea de multi ani de zile, fosta colega de liceu si de calatorii mai tarziu. Mi-era asa un dor de ea, de nici macar nu indrazneam sa ma gandesc.

Am facut planul de vizitat, de degustat si pana si meniul… am curatat casa si mai abitir, am pregatit camera de oaspeti si acum asteptam sa treaca ultima ora ramasa. Pacificatorul are si el emotii, ca doar e empatic si mai ales ca le ia de la mine… Nu o s-o asteptam cu flori, ci cu doua zambete calde.

Voi tot asa va emotionati cand primiti prieteni dragi in vizita? Sau se intampla doar la Tuluzei?

Stati la caldurica, luati doua brate calde in primire si o sticla cu vin. Restul vine de la sine…

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s