Romanesti

Inca o pastila roz

Doamnelor si domnilor…. tocmai mi-au survenit informatiile de ultima ora: Calin cu iepurele la piept si fratele cu barba si palarie vin in vizita in ultima zi a anului!! Si stau fix 7 zile (este o cifra magica pentru mine, nu numai pentru ca-s nascuta pe 7).

Va dati voi seama? In 5-6 luni o sa fi avut vizitele unor oameni foarte importanti: Mada (care a spart gheata, bravo Mada!), Calin si unicul meu frate. Revelionul asta o sa fie ultra special, din 4 motive: este primul in 6 ani cand nu lucrez pe 31, este primul in Franta, este primul cu Calin si este primul in multi ani cu fratele meu, ca sa nu mai spun ca este al 2-lea cu Pacificatorul si primul cu viitorul meu sot! Nici nu mai este important ce anume vom face… niste branzica, un vinicel bun, hai o sampanie-doua… poate si ceva dulce… restul este voie-buna.

Ah, si va recomand Yi chuan. Sau Tai chi. Sau orice alta arta martiala (ca era sa scriu maritala). Pe langa faptul ca se lucreaza fibra musculara, pe grupe, se imbunatateste persoana. Rabdare, atentie, concentrare, intelegere, autocunoastere, simturi mai acute. Si cunoasteti intotdeauna oameni interesanti. Normal, doar sunt si eu printre ei 🙂

Ce v-a adus mosul?

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s