Romanesti

Bem sau nu mai petrecem?

Ca 6 ianuarie a fost o zi minunata stiti de ce. Ca am simtit lipsa prietenilor romanesti poate nu stiati, dar aflati acum. Tocmai din cauza acestei lipse eu nu simt inca pe deplin sarbatorirea schimbarii. Asa ca va propun: PETRECERE!!!!

Dragii mei Calin, Paula, Madalina, Titi, Tatiana, Clara, Oana, Irina, Andreea, Dani, Raluca si Adrian (cuplul, adica), plus inca vreo cateva nume, ce ziceti….bem? Adica…petrecem? Bine….fie…le facem pe amandoua! Va dati seama, o sa fie o luna si o zi de la infiintarea micutei noastre familii! Sunt bineveniti toti cei care vor sa ni se alature, asa ca dati-ne de stire 🙂

Eu visez asa la grupul asta de oameni frumosi strans tot intr-o locatie….oarecare (poate chiar acasa la cineva, ca sa avem bibelouri de spart si parchet de zgariat)… si ceva sticle spirituale, ceva digerabil, niste muzica pe fundal, macar un aparat foto si restul voie buna. Nimic pretentios, nimic iesit din comuna. Atata doar ca e nevoie de ceva organizare. Acum… intrebarea este…. se ofera cineva? Sau ma ocup eu? Stiu sigur ca parintii Ivan s-au oferit cu gazduirea, dar ei tot la Balocity locuiesc.

Este oficial, aseara am achizitionat biletele: aterizam pe 7 februarie la 23h00 si decolam pe 18 februarie, la 7h30. Pe 8 il sarbatorim pe Calin si mai dam o fuga 2 zile la Brasov, sa vedem familie proaspata si frumoasa. In rest, suntem ai vostri! Lista cafelelor particulare este deschisa, voi doar sa va inscrieti. Ah, si….doreste cineva ceva tuluzesc?

Dupa un film absolut superb: Un plan parfait, o jumatate de ora de aerobic, un dus fierbinte si o cicoare aburinda, apoi ma dau afara-n ploaie pentru o ultima zi de lucru inainte de un weekend romantic si dulcegaros. Voi? Ceva planuri numai bune de sharuit?

Advertisements
Standard

4 thoughts on “Bem sau nu mai petrecem?

    • In limita unui apartament cu 2 camere, de Bucuresti (asta daca nu se schimba schimbarea), nu vad de ce nu 🙂 Sau, varianta 2: cu cititorii blogului, cei care nu ma cunosc personal dar vor sa imparta o cafea si ceva sesiuni de ras, ne putem intalni undeva in oras, gen… Cafeaua din fata sau Origo….sau astept propuneri, ca nu mai stiu ce a mai aparut in ultimele 6 luni 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s