Romanesti

Haideti sa va vad! :)

Mai e putin si soseste! Nuuu, nu ziua aia comerciala importata in graba din America si vanduta scump la cine vrea sa cumpere. Nu, ca de iubit ne iubim noi in fiecare zi. Chiar si de mai multe ori pe zi, cand avem timp. Ah, oups…suntem deja in 14 🙂

Martisorul! Ziua femeii! Luna lui martie! Primavara, in sfarsit!

In fiecare an imi amintesc cu drag cum inghetam ca un castravete in cautarea martisoarelor perfecte, mutandu-ma de la o taraba la alta in pietele interminabile crescute peste noapte. Bucuria de a le oferi fetelor mele dragi si placerea de a le purta pe cele primite in schimb.

Firul de zambila pentru martisor si 3 frezii pentru ziua femeii, flori nelipsit oferite cu un pupic dimineata de tati meu drag.

Iesirile pline de rasete cu fetele mele de ziua femeii. Imi lipsiti, fetelor!

Dragele mele si dragii mei,

Anul trecut am suferit tare mult ca nu am primit martisoare. Aici nu stiu oamenii de existenta lor. Am avut noroc cu singurul meu coleg bulgar, caruia i s-a facut mila de mine si mi-a daruit un snur bratara pe care l-am purtat mandra toata luna. Ma simteam asa de speciala ca am si eu martisor… Olivier imi zambea dulce, dar tot nu intelegea suferinta mea.

Anul asta ma pornesc din timp. Stiu deja ca voi dori un mini-martisor care sa ma insoteasca in luna care-i poarta numele. Doar vine primavara! Parca si aerul miroase altfel cand ai un martisor in piept! Vreau sa miroasa si in narile mele altfel 🙂

Asa-i ca anul asta o sa primesc si eu un mini martisor? Asa-i?

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s