Cam asa sunt eu

Sunt vie, dar pana acum n-am facut struguri…va anunt daca se intampla. Imi place sa traiesc si fac tot ce pot sa imi traiesc viata cat mai bine. Uite d-asta m-am decis sa zambesc cat ma tin buzele.

Pe langa zambete, imi mai place sa ma descopar dar si sa va descopar pe voi, oamenii, ca tare dragi imi sunteti. Cei mai dragi insa imi sunt copiii si batranii, pentru ca ne invata asa de multe, ca nu e timp suficient pentru cate lectii au ei de predat. Recomand oricui se simte nefericit sa mearga macar cateva ore fie intr-un loc plin de copii, fie de batrani si, daca se poate, sa stea de vorba cu ei. Veti pleca acasa transformati.

Ca o ultima informatie….am inceput acest blog din dor de scris. Am avut alte bloguri/ site-uri inainte dar, din varii motive, nu au ajuns pana in zilele noastre. Imi place sa scriu si sper ca se vede, fac bijuterii, pictez, gatesc, plimb turistii prin oras, sfatuiesc oamenii despre cum sa se imbrace, consiliez pe oricine simte nevoia si….se pare ca ma pricep sa amenajez casele. Pe langa astea mai sunt si altele dar mai si descopar unele noi zi de zi. Ah, si…de pe 8 iulie 2014, viata mea va avea aroma frantuzeasca, asa ca daca treceti prin Toulouse, ne vedem la o cafea. 🙂

Va multumesc pentru vizitele pe care mi le faceti – nu aveti idee cat ma bucura!

O zi mununata sa aveti!

Octavia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s