Romanesti

Mi-e dor de fetele mele

Scriam articolul de ieri si m-a lovit: mi-e dor de voi, fetelor!

Mi-am amintit serile in ceainarii sau prin vreo terasa (cand ne-am facut mai mari) si cum ne lasam scoase cu forta de catre personal, sa se poata si ei duce acasa. Cum radeam de ne auzeam din partea cealalta a localului. Cum siroiau lacrimile de fericirea impartirii unui ceai si unei seri cu voi, fetelor! 

Au trecut mai bine de 10 ani de cand am inceput sa va cunosc, una cate una. Si cum ati devenit femei de sine statatoare…. Tare mi-s mandra de voi, sa stiti.

Raluca devine un expert in bucatarie si echilibrata prin toti anii de yoga. Copilul grupului a crescut fata mare 🙂 Nu ne-am vazut de ani de zile, dar multumesc FB pentru detalii. Ma simt un fel de stalker :))

Irina (desi nu era parte din grup) m-a initiat in viata de femeie celibatara. Rochii si tocuri, machiaj si coafat. Terase chic, stilul feminin. O vreme am impartit salate, cafele, vacante, chiar si nopti de somn cu rasete.
S-a maritat anul trecut in Grecia. N-am fost la nunta ei. Nu am mai vorbit de vreo 2 ani. Asa s-a intamplat…ne-am distantat putin cate putin. Carari diferite… Dar asta nu ma impiedica sa ma gandesc la tine. Sa ma intreb daca esti bine si daca esti mamica.

Mada (ii spun asa din prima zi, chiar daca mi-a mentionat ca nu-i place sa-i spuna lumea Mada; era cumva privilegiul meu), care a urcat treapta dupa treapta din ce in ce mai sus in ierarhie. Are astazi o echipa careia ii poarta de grija si clienti care ii dau dureri de cap. E independenta si cu ochi albastri. Mereu mi-a placut usurinta ei de a discuta despre orice subiect. Si cum se descurca ea peste tot pe unde o purta jobul.
Nu te-am vazut din ianuarie anul trecut. Vorbim rar pe Whatsupp si nu pui mai nimic pe FB ca sa raman informata. Ne vedem in cateva luni si o sa bem o cafea ca si cand totul a fost ieri. E una dintre calitatile relatiei noastre. Suntem mereu acolo 🙂

Pauliciu… cea mai mare surpriza ai fost tu, cand mi-ai trimis o poza incalcita, seara tarziu, ca sa-mi spui ca gata, o sa fii mamica. Am trait cu tine sarcina pe whatsupp si a fost o experienta minunata pe care sunt fericita ca mi-ai daruit-o. Si acum vad micul om cum se transforma in bratele tale. Dar mai ales cum te transforma… Abia astept s-o cunosc! Si sa te regasesc!

Tot in afara grupului mai sunt 2 fete la fel de dragi mie, putin mai…proaspete.

Csilla, fata care nu vorbea prea mult si pe care mi-am propus s-o fac sa vorbeasca. Sa rada. Pana la urma m-a fascinat. Iar eu m-am lasat fascinata. Am vazut-o indragostindu-se, in rochie alba si cu burtica la crescut. Are un mot blond de fata minunata. Si care-i seamana enorm. Va asteptam nerabdatori sa va aratam noua mea casa. Noua mea viata, despre care iti vorbesc atat.

Apoi este Tatiana. O rusoaica zambitoare, cu par scurt si colorat. Cu pasiune pentru cafea si bere vara. Cu un ochi atent pe politica mondiala, a reusit sa-mi deschida apetitul pentru subiect. Petreceam pauze intregi dezbatand neregulile mondiale. Ma enerva incapatanarea ei pe anumite subiecte dar nu puteam rezista zambetului. Sa stii ca am vorbit serios cand ti-am spus ca-mi lipsesc toate. Dar mai ales tu.

Fata “cea mai” exceptionala pe care am cunoscut-o pana azi este Calin. E prietena mea cea mai buna, desi este 10000% masculin.  Stiu asta pentru ca primul nostru schimb de replici a fost despre cum imi manca el biscuitii si despre sprancenele lui.
Ma simt asa aproape de el, ca-mi dau lacrimile. Si tare mi-s mandra de el! Pe langa faptul ca pune pe picioare ceea ce devine una dintre cele mai tari companii din domeniul printului, se pregateste de nunta! Imi creste inima ca un cozonac sa stiu ca-i fericit si iubit. Abia astept sa dansez la nunta. Numa’ maine nu-i poimaine!

De cand sunt expat, viata mi-a mai oferit 2 persoane minunate: Sonia si Dina (pana si numele lor sunt minunate). Fiinte dulci si calde, ca o zi de vara.

Sunt bogata. Va am pe voi.

Standard

2 thoughts on “Mi-e dor de fetele mele

  1. Tatiana says:

    Si mie mi-e foarte dor de tine si de clipele acelea cu ras galagios:))), dar cum ai zis si tu, numai maine nu-i poimaine:P:*:*:*

Leave a comment